Contacteer ons

Contact Persoon : John

Telefoonnummer : +86-396-3830777

WhatsApp : +86015138140011

Free call
Zhumadian Xinchuangye Tube Pile Accessory Co., Ltd.

Procesbeheersing, Betrouwbare Kwaliteit, de Vraag Satisfation, Voortdurende verbetering

  • Zhumadian Xinchuangye Tube Pile Accessory Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: RSIN Aantal werknemers: 280~310
Jaarlijkse omzet: 19000000-21000000 Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 10% - 20%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Van de de Buisstapel van Zhumadianxinchuangye is Bijkomend Co., Ltd een kerndochteronderneming van de Groep van Red Star Zhongyuan, een zeer belangrijke onderneming van de investeringsaantrekkelijkheid van Yicheng-Districtsoverheid, en een zeer belangrijke steun gaat prise van geavanceerde productie in Henan-Provincie binnen. Zijn hoofdproducten zijn automobieldelen zoals wielhubs en remtrommels voor vrachtwagen & KMIO-aanhangwagen.

Op basis van onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, de teamnadruk in het gebied van automobieldelen zoals wielhubs, remtrommels en remschijven. Met een professioneel jong R&D-team van uitstekende kwaliteit, een wetenschappelijke onderzoekinvestering op hoog niveau, een efficiënt R&D-beheersysteem, en een sterk productie & onderzoekplatform, wijdt het team zich aan het voldoen aan van de klanten′ vereisten. Zij houden verbeterend het marketing systeem en het productiebeheersysteem, zodat het bedrijf zich snel kan ontwikkelen en een bekend merk in de autodelenindustrie worden. Met volledige productiefaciliteit, geavanceerde testmethoden en rijpe productietechnologie, heeft het bedrijf een volledig kwaliteitsborgingsysteem opgezet om de stabiliteit van de productenkwaliteit te verzekeren.

 

Geschiedenis

Opgericht in 2007, behandelt het bedrijf een gebied van meer dan 120, 000 vierkante meters, heeft 248 werknemers en 459 reeksen materiaal. Meer dan 260 modellen zijn behandeld onder de vier types van autodelen. Aanhangend het concept „het maken van de beste wielremtrommels in China“, nemen zij het lood in de goedkeuring van geavanceerd Ijzer baseerden met een laag bedekte zandtechnologie in de autodelenindustrie. Het het gieten kwalificatietarief heeft het belangrijke niveau in binnenlandse markt bereikt en dat verdiende hen een goede reputatie. De grote doorbraak is gemaakt in vele indicatoren van de remtrommel na het vervangen van het grondstoffen grijze ijzer met vermicular gietijzer. Nu verkopen de producten goed over het hele land. De belangrijkste klanten zijn Shandong Qingte, Guangzhou Teide, Shandong Shenli, Shandong Jinsheng, Valin-Auto, Guangdong Fuhe, Yonglitai, Zhengzhou Anlian, Anhui Tianchi en andere bekende binnenlandse voertuig en asfabrikanten. De producten zijn uitgevoerd naar het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië in partijen, en de ook bereikte goede reputatie in Europa en de Verenigde Staten.

Dienst
Ons Team

China Zhumadian Xinchuangye Tube Pile Accessory Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Fairs

China Zhumadian Xinchuangye Tube Pile Accessory Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Zhumadian Xinchuangye Tube Pile Accessory Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

john@zmdxcy.cn
+86015138140011
15138140011